Smörgåstårtor - Massor med underbara smörgåstårtorA--0A-EX - EX - U2-0

Smörgåstårtor hos Janssons Bröd

Smörgåstårtor hos Janssons Bröd i Ljusdal Janssons Bröd är den enda som kanske erbjuder smörgåstårtor i Ljusdal. Då både pris och utbud på smörgåstårtor kan variera mellan de som säljer bakverk, bröd och tårtor. Därför är det bra att kolla med andra caféer eller konditorier som serverar eller erbjuder smörgåstårtor från orter i Gävleborg.

Glöm inte att priserna på en smörgåstårta oftast är lägre på mindre orter så därför bör du undersöka med smörgåstårtetillverkare från en något mindre ort liknande Ljusdal. Eftersom det inte finns så många som säljer eller tillverkar smörgåstårtor på samma ort som Janssons Bröd så kan det vara bra att leta efter någon mer som serverar landgångar eller smörrebröd på annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Janssons Bröd först eftersom där kan du säkert hitta en den läckra smörgåstårtan som du letar efter.

H-EX - EX - U2-1

Bäst är att kontakta Janssons Bröd på nedanstående sätt ifall du är på jakt efter en smaskig smörgåstårta eller annat gott att äta:


Janssons Bröd

Norra Järnvägsgatan 29
827 32   Ljusdal


Böcker med recept på smörgåstårtor finns hos

Allt om goda smörgåstårtor

Här kan du hitta massor med smaskig fakta och läckra tips på om smaskiga smörgåstårtor men även en hel del kul fakta om smörgåstårtorna.H-EX - EX - U2-2 I-EX - EX - U2-3


Meny - Smörgåstårtor
Till förstasidan på www.smorgastartor.seHögst upp på sidan om smörgåstårtaLängst ned på sidan om smörgåstårtor
ReceptDagenGodasteNyheter