Smörgåstårtor - Massor med underbara smörgåstårtorA--0A-EX - EX - U2-0

Smörgåstårtor i Mölndal

Smörgåstårtor i Mölndal Totalt i Mölndal finns det 7 konditorier och mataffärer som erbjuder läckra smörgåstårtor och många av dessa har flera olika tårtor att erbjuda samt att du dessutom kan beställa vilken smörgåstårta som helst. Det kan ibland vara svårt att få tag på en lagom stor smörgåstårta snabbt i Mölndal eftersom dessa måste beställas några dagar i förväg. Dessutom kan smaken och kvalitén på den tillsynes så läckra smörgåstårtan varier en hel del.

Bäst är ifall ni kan få rekommendationer gällande vilket café eller smörgåstårtetillverkare som har de godaste smörgåstårtorna och landgångarna. Man kan också provköpa mindre bitar för att smaka på vilken som ni tycker mest om.

Eftersom det finns många som erbjuder smörgåstårtor i Mölndal kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några serveringar eller butiker som erbjuder läckra smörgåstårtor i Västra Götaland via nätet beträffande pris och utbud. Ifall du tar kontakt med ett konditori i Mölndal för att specialbeställa en smörgåstårta eller landgångar är det viktigt att du vet hur många personer den ska räcka till och vad ni vill ha på er tårta. Glöm inte att vara ute några dagar i förväg, gärna minst en vecka.

H-EX - EX - U2-1

Enklast att komma i kontakt med mafaffärer eller konditorier i Mölndal som erbjuder smörgåstårtor eller landgångar är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra konditorier i Mölndal

Familjerådhuset

Alveredsvägen 31
431 90  Mölndal

Guldhedens Hembageri

Brännåsvägen 47
431 33  Mölndal

Brogatans Konditori

Brogatan 6
431 30  Mölndal

Fler smörgåstårtor i Mölndal

Brogyllen

Wennerbergsgatan 23
431 39  Mölndal

Café Skåne

Nämndemansgatan 1
431 33  Mölndal

Margaretas Bröd & Bakverk

Idunagatan 2
431 44  Mölndal

Göta Tjänst

Brännåsvägen 47
431 33  Mölndal


Böcker med recept på smörgåstårtor finns hos

Allt om goda smörgåstårtor

Här kan du hitta massor med smaskig fakta och läckra tips på om smaskiga smörgåstårtor men även en hel del kul fakta om smörgåstårtorna.H-EX - EX - U2-2 I-EX - EX - U2-3


Meny - Smörgåstårtor
Till förstasidan på www.smorgastartor.seHögst upp på sidan om smörgåstårtaLängst ned på sidan om smörgåstårtor
ReceptDagenGodasteNyheter