Smörgåstårtor - Massor med underbara smörgåstårtor

Köpa en smörgåstårta

Köpa en smörgåstårta

När man ska äta eller bjuda på smörgåstårta är det faktiskt vanligast att man köper smörgåstårtan från ett konditori, mataffär eller smörgåstårtetillverkare. Även om det är lätt att göra en smörgåstårta så tar det tid, båda att handla ingredigenser, göra smörgåstårtan och att vänta på att den får stå och sätta sig en dag.

Dock är det inte så lätt att köpa en smörgåstårta som man kan tro eftersom kvalité på tårtorna kan variera väldigt mycket. För att hitta rätt i bland djungeln av smörgåstårtor finns det några saker som kan vara bra att undersöka för att slippa de värsta tårtorna.

Lyckas köpa rätt smörgåstårta

Lyckas köpa rätt smörgåstårta

Bäst skulla vara ifall du kunde få provsmaka smörgåstårtorna innan du köper dem men det är väldigt få butiker som tillåter detta. Om ni ska bjuda ett större antal gäster är dock rekommendationen att köpa den minsta smörgåstårtan hos den tillsynes bästa butiken för att provsmaka den. Ifall ni inte är nöjd har ni tjänat mycket pengar och går vidare till nästa konditori.

Tänk på att ni behöver beställa smörgåstårtan minst två dagar i förväg för att mogna och bli riktigt kladdig. Bäst är att ni kontaktar smörgåstårtetillverkaren en vecka innan ni behöver er smörgåstårta.

Designa en smörgåstårta

Designa en smörgåstårta

När ni beställer en smörgåstårta kan ni be om att de anpassar formen eller storleken på den efter era önskemål. Vi kanske vill att den ska få plats precis i kylskåpet eller att den ska vara triangelformad eller varför inte en pyramidformad smörgåstårta. Dessutom kan ni välja valfri fyllning i smörgåstårtan eller vilken garnering ni vill ha på tårtan..

Ni kan även välja mellan många olika bröd som ska användas i basen på smörgåstårtan.


Böcker med recept på smörgåstårtor finns hos

Allt om goda smörgåstårtor

Här kan du hitta massor med smaskig fakta och läckra tips på om smaskiga smörgåstårtor men även en hel del kul fakta om smörgåstårtorna.

Meny - Smörgåstårtor
Till förstasidan på www.smorgastartor.seHögst upp på sidan om smörgåstårtaLängst ned på sidan om smörgåstårtor
ReceptDagenGodasteNyheter