Smörgåstårtor - Massor med underbara smörgåstårtorA--0A-EX - IL - U2-0

Göra en egen smörgåstårta

Göra en egen smörgåstårta

Du kan lätt göra en egen smörgåstårta och det tar inte så lång tid att göra när du väl har alla ingredigenser hemma. Tänk dock på att använda ett beprövat recept och att smörgåstårtan mår bäst av att stå en dag innan den ni äter den.

H-EX - IL - U2-1

Viktigt när du gör en smörgåstårta

Viktigt när du gör en smörgåstårta

När du ska göra en egen smörgåstårta för första gången finns det några saker som är viktigt att veta. Man kan lätt bli lurad att det går snabbt att göra en smörgåstårta eftersom den inte kräver så mycket arbetstid. Dock så bör du börja med smörgåstårtan två-tre dagar innan ni behöver ha den eftersom den ska stå till sig och bli riktigt saftig och smaskig.

Det viktigaste är att man hittar ett bra recept på smörgåstårtor som kan kan utgå ifrån när man börjar exerimentera. Du kan ju alltid börja med originalreceptet från 1965 eftersom det är fortfarande en riktig storsäljare.

Anpassa smörgåstårtan efter gästerna

Anpassa smörgåstårtan efter gästerna

Det kan vara en fördel att fundera på vem som ska äta smörgåstårtan.

Ifall det är någon som går på speciell diet eller har allergier finns det naturligtvis recept på smörgåstårtor som är anassade för dessa. Det går också att dela upp smörgåstårtan när man lagar den så att den har olika ingredienser på olika delar av smörgåstårtantårtan.

H-EX - IL - U2-2

Böcker med recept på smörgåstårtor finns hos

Allt om goda smörgåstårtor

Här kan du hitta massor med smaskig fakta och läckra tips på om smaskiga smörgåstårtor men även en hel del kul fakta om smörgåstårtorna.H-EX - IL - U2-3


Meny - Smörgåstårtor
Till förstasidan på www.smorgastartor.seHögst upp på sidan om smörgåstårtaLängst ned på sidan om smörgåstårtor
ReceptDagenGodasteNyheter