Smörgåstårtor - Massor med underbara smörgåstårtorA--0A-EX - EX - U2-0

Smörgåstårtor hos Brödkällar´n

Smörgåstårtor hos Brödkällar´n i Krokom Brödkällar´n är den enda som kanske erbjuder smörgåstårtor i Krokom. Då både pris och utbud på smörgåstårtor kan variera mellan de som säljer bakverk, bröd och tårtor. Därför är det bra att kolla med andra caféer eller konditorier som serverar eller erbjuder smörgåstårtor från orter i Jämtlands län.

Glöm inte att priserna på en smörgåstårta oftast är lägre på mindre orter så därför bör du undersöka med smörgåstårtetillverkare från en något mindre ort liknande Krokom. Eftersom det inte finns så många som säljer eller tillverkar smörgåstårtor på samma ort som Brödkällar´n så kan det vara bra att leta efter någon mer som serverar landgångar eller smörrebröd på annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Brödkällar´n först eftersom där kan du säkert hitta en den läckra smörgåstårtan som du letar efter.

H-EX - EX - U2-1

Bäst är att kontakta Brödkällar´n på nedanstående sätt ifall du är på jakt efter en smaskig smörgåstårta eller annat gott att äta:


Brödkällar´n

Aspåsvägen 1 A
835 31   Krokom


Böcker med recept på smörgåstårtor finns hos

Allt om goda smörgåstårtor

Här kan du hitta massor med smaskig fakta och läckra tips på om smaskiga smörgåstårtor men även en hel del kul fakta om smörgåstårtorna.H-EX - EX - U2-2 I-EX - EX - U2-3


Meny - Smörgåstårtor
Till förstasidan på www.smorgastartor.seHögst upp på sidan om smörgåstårtaLängst ned på sidan om smörgåstårtor
ReceptDagenGodasteNyheter