Smörgåstårtor - Massor med underbara smörgåstårtor

Smörgåstårtor hos Caritas Cafe

Smörgåstårtor hos Caritas Cafe i Lit Caritas Cafe är den enda som kanske erbjuder smörgåstårtor i Lit. Då både pris och utbud på smörgåstårtor kan variera mellan de som säljer bakverk, bröd och tårtor. Därför är det bra att kolla med andra caféer eller konditorier som serverar eller erbjuder smörgåstårtor från orter i Jämtland.

Glöm inte att priserna på en smörgåstårta oftast är lägre på mindre orter så därför bör du undersöka med smörgåstårtetillverkare från en något mindre ort liknande Lit. Eftersom det inte finns så många som säljer eller tillverkar smörgåstårtor på samma ort som Caritas Cafe så kan det vara bra att leta efter någon mer som serverar landgångar eller smörrebröd på annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Caritas Cafe först eftersom där kan du säkert hitta en den läckra smörgåstårtan som du letar efter.


Bäst är att kontakta Caritas Cafe på nedanstående sätt ifall du är på jakt efter en smaskig smörgåstårta eller annat gott att äta:


Caritas Cafe

Östersundsvägen 26
836 31   Lit


Böcker med recept på smörgåstårtor finns hos

Allt om goda smörgåstårtor

Här kan du hitta massor med smaskig fakta och läckra tips på om smaskiga smörgåstårtor men även en hel del kul fakta om smörgåstårtorna.

Meny - Smörgåstårtor
Till förstasidan på www.smorgastartor.seHögst upp på sidan om smörgåstårtaLängst ned på sidan om smörgåstårtor
ReceptDagenGodasteNyheter