Smörgåstårtor - Massor med underbara smörgåstårtorA--0A-EX - EX - U2-0

Smörgåstårtor hos Törners Konditori

Smörgåstårtor hos Törners Konditori i Östersund Törners Konditori är en av totalt 2 matbutiker eller konditorier som säljer smaskiga smörgåstårtor i Östersund. För att hitta de bästa smörgåstårtorna eller andra bakverk är det bra att undersöka alternativa smörgåstårtetillverkare i Östersund eller i Jämtlands län.

När du är på jakt efter smaskig smörgåstårta i Törners Konditori är det bra om du har en uppfattning om vad ni dels vill ha på er smörgåstårta men även för hur många personer den ska räcka till. Dessutom gäller det att vara ute i god tid, gärna en vecka innan ni ska ha den så att den hinner tillverkas och sätta sig lite.

Då det förekommer flera som säljer smörgåstårtor eller landgångar i eller i närheten av Östersund kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ säljare av smörgåstårtor men rekommenderat är att ni hör efter med Törners Konditori då de är riktigt bra på smörgåstårtor och annat gott.

H-EX - EX - U2-1

Bäst är att kontakta Törners Konditori på nedanstående sätt ifall du är på jakt efter en smaskig smörgåstårta eller annat gott att äta:


Törners Konditori

Storgatan 24
831 30   Östersund


Böcker med recept på smörgåstårtor finns hos

Allt om goda smörgåstårtor

Här kan du hitta massor med smaskig fakta och läckra tips på om smaskiga smörgåstårtor men även en hel del kul fakta om smörgåstårtorna.H-EX - EX - U2-2 I-EX - EX - U2-3


Meny - Smörgåstårtor
Till förstasidan på www.smorgastartor.seHögst upp på sidan om smörgåstårtaLängst ned på sidan om smörgåstårtor
ReceptDagenGodasteNyheter