Smörgåstårtor - Massor med underbara smörgåstårtor

Smörgåstårtor hos Önneköps Bageri

Smörgåstårtor hos Önneköps Bageri i Hörby Önneköps Bageri är en av totalt 4 matbutiker eller konditorier som säljer smaskiga smörgåstårtor i Hörby. För att hitta de bästa smörgåstårtorna eller andra bakverk är det bra att undersöka alternativa smörgåstårtetillverkare i Hörby eller i Skåne län.

När du är på jakt efter smaskig smörgåstårta i Önneköps Bageri är det bra om du har en uppfattning om vad ni dels vill ha på er smörgåstårta men även för hur många personer den ska räcka till. Dessutom gäller det att vara ute i god tid, gärna en vecka innan ni ska ha den så att den hinner tillverkas och sätta sig lite.

Då det förekommer flera som säljer smörgåstårtor eller landgångar i eller i närheten av Hörby kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ säljare av smörgåstårtor men rekommenderat är att ni hör efter med Önneköps Bageri då de är riktigt bra på smörgåstårtor och annat gott.


Bäst är att kontakta Önneköps Bageri på nedanstående sätt ifall du är på jakt efter en smaskig smörgåstårta eller annat gott att äta:


Önneköps Bageri

Önneköp Per Bings Väg 9
242 98   Hörby


Böcker med recept på smörgåstårtor finns hos

Allt om goda smörgåstårtor

Här kan du hitta massor med smaskig fakta och läckra tips på om smaskiga smörgåstårtor men även en hel del kul fakta om smörgåstårtorna.

Meny - Smörgåstårtor
Till förstasidan på www.smorgastartor.seHögst upp på sidan om smörgåstårtaLängst ned på sidan om smörgåstårtor
ReceptDagenGodasteNyheter