ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentAB Lilla Bageriet - Bra caféer för smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Massor med underbara smörgåstårtor

Smörgåstårtor hos AB Lilla Bageriet

Smörgåstårtor hos AB Lilla Bageriet i Lycksele AB Lilla Bageriet är en av totalt 3 matbutiker eller konditorier som säljer smaskiga smörgåstårtor i Lycksele. För att hitta de bästa smörgåstårtorna eller andra bakverk är det bra att undersöka alternativa smörgåstårtetillverkare i Lycksele eller i Västerbotten.

När du är på jakt efter smaskig smörgåstårta i AB Lilla Bageriet är det bra om du har en uppfattning om vad ni dels vill ha på er smörgåstårta men även för hur många personer den ska räcka till. Dessutom gäller det att vara ute i god tid, gärna en vecka innan ni ska ha den så att den hinner tillverkas och sätta sig lite.

Då det förekommer flera som säljer smörgåstårtor eller landgångar i eller i närheten av Lycksele kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ säljare av smörgåstårtor men rekommenderat är att ni hör efter med AB Lilla Bageriet då de är riktigt bra på smörgåstårtor och annat gott.


Bäst är att kontakta AB Lilla Bageriet på nedanstående sätt ifall du är på jakt efter en smaskig smörgåstårta eller annat gott att äta:


AB Lilla Bageriet

Bångvägen 29
921 32   Lycksele


öcker med recept på smörgåstårtor finns hos

Allt om goda smörgåstårtor

Här kan du hitta massor med smaskig fakta och läckra tips på om smaskiga smörgåstårtor men även en hel del kul fakta om smörgåstårtorna.

Meny - Smörgåstårtor
Till förstasidan på www.smorgastartor.seHögst upp på sidan om smörgåstårtaLängst ned på sidan om smörgåstårtor
ReceptDagenGodasteNyheter