Smörgåstårtor - Massor med underbara smörgåstårtor

Smörgåstårtor i Sundsvall

Smörgåstårtor i Sundsvall Totalt i Sundsvall finns det 8 konditorier och mataffärer som erbjuder läckra smörgåstårtor och många av dessa har flera olika tårtor att erbjuda samt att du dessutom kan beställa vilken smörgåstårta som helst. Det kan ibland vara svårt att få tag på en lagom stor smörgåstårta snabbt i Sundsvall eftersom dessa måste beställas några dagar i förväg. Dessutom kan smaken och kvalitén på den tillsynes så läckra smörgåstårtan varier en hel del.

Bäst är ifall ni kan få rekommendationer gällande vilket café eller smörgåstårtetillverkare som har de godaste smörgåstårtorna och landgångarna. Man kan också provköpa mindre bitar för att smaka på vilken som ni tycker mest om.

Eftersom det finns många som erbjuder smörgåstårtor i Sundsvall kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några serveringar eller butiker som erbjuder läckra smörgåstårtor i Västernorrland via nätet beträffande pris och utbud. Ifall du tar kontakt med ett konditori i Sundsvall för att specialbeställa en smörgåstårta eller landgångar är det viktigt att du vet hur många personer den ska räcka till och vad ni vill ha på er tårta. Glöm inte att vara ute några dagar i förväg, gärna minst en vecka.


Enklast att komma i kontakt med mafaffärer eller konditorier i Sundsvall som erbjuder smörgåstårtor eller landgångar är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra konditorier i Sundsvall

Café Charm

Köpmangatan 34
852 32  Sundsvall

Konditori Eclair

Fridhemsgatan 80
854 61  Sundsvall

Café Charm

Gesällvägen 1
857 53  Sundsvall

Fler smörgåstårtor i Sundsvall

Café Charm

Norra Vägen 34
856 50  Sundsvall

Stenstans Bageri & Konditori

Trädgårdsgatan 22
852 31  Sundsvall

Bageri Mäster i Sundsvall

Medborgargatan 33
856 30  Sundsvall

Martells Finbageri

Östra Långgatan 29
852 36  Sundsvall

Smaskiga smörgåstårtor i Sundsvall

Klampens Bröd

Skogsgatan 8 E
854 60  Sundsvall


Böcker med recept på smörgåstårtor finns hos

Allt om goda smörgåstårtor

Här kan du hitta massor med smaskig fakta och läckra tips på om smaskiga smörgåstårtor men även en hel del kul fakta om smörgåstårtorna.

Meny - Smörgåstårtor
Till förstasidan på www.smorgastartor.seHögst upp på sidan om smörgåstårtaLängst ned på sidan om smörgåstårtor
ReceptDagenGodasteNyheter